

Technologická inovace vakuového vaření Sous Vide produktů jsou
výsledkem úzké spolupráce s renomovanými kuchaři a pozorováním inovativních
technologií ve stravovacích činnostech.
V současné době profesionální restaurace nemůže zůstat bez vaření a
regenerace při nízké teplotě, protože díky této technice, je možno
optimalizovat přípravu a zlepšit senzorické vlastnosti jídla.
Rozměry stroje v mm : 350x660x320
Váha stroje : 13 kg
Napájecí napětí : 230V-50 Hz
Spotřeba energie : 2000 W
Množství litrů na 95°C : 25
Počet programů : 10
Teplotní rozsah : 40 °C / 95 °C
Přesnost teploty : +- 0.3 °C
Odložený start
Alarm při dosažení stanovené teploty
Kontrolní sonda teploty (příslušenství)
Intuitivní nastavení, snadný přístup do menu pro rychlé a intuitivní nastavení parametrů programu.
Vysoká přesnost vaření, varné cykly nastavené s přesností ± 0,3 ° C (± 32,18 ° F) a offsetový program
pro regulaci teploty. Nepřetržité sledování. Panel s cyklickým zobrazením vody a základní hodnoty teploty potravin, jakož
i doba vaření.
Kompletně vyrobeno z nerezové oceli AISI 304, podle profesních standardů.
Speciální program pro sledování teploty jádra pomocí vysoce přesné sondy.