Vakuovací sáčky, vakuovací gastronádoby

Všechny naše spotřební materiály pro vakuové balení a vaření jsou průhledné, aby umožňovaly okamžité rozpoznání baleného produktu, odolné, aby se eliminovalo riziko perforace a zaručily vysokou bariéru proti kyslíku a vodní páře, šetrné k životnímu prostředí a omezující dopad na životní prostředí díky použití inovativních materiálů, které umožň...

Všechny naše spotřební materiály pro vakuové balení a vaření jsou průhledné, aby umožňovaly okamžité rozpoznání baleného produktu, odolné, aby se eliminovalo riziko perforace a zaručily vysokou bariéru proti kyslíku a vodní páře, šetrné k životnímu prostředí a omezující dopad na životní prostředí díky použití inovativních materiálů, které umožňují získat minimální tloušťky a vysokou odolnost, což výrazně snižuje použití plastů.

Jsou vyrobeny z polyamidů (PA) a polyethylenu (PE) a vyrábějí se z certifikovaných plastů, BPA FREE, v plném souladu s požadavky na bezpečnost a vhodnost potravin stanovenými normami Evropské unie. Jsou k dispozici v různých formátech a hmotnostech a na požádání i se speciálními a potištěnými fóliemi, odolávají také rychlému ochlazování při vysokých teplotách a následné regeneraci tepla.

Uvedené rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími, trvale skladem a připraveny k okamžitému odeslání. Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových baličkách, vyrobené z kvalitního PAPE materiálu o tloušťce 0,09 milimetrů. Díky kvalitnímu materiálu jsou vhodné i pro vaření ve vakuu a pro zamražení vakuovaných potravin pomocí šokového zchlazovače/zmrazovače. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.

Zobrazit

Vakuovací sáčky, vakuovací gastronádoby Počet produktů: 149

Podkategorie

  • Sáčky hladké, komorové

    KONZERVAČNÍ HLADKÉ SÁČKY

    Pouze pro stroje s vakuovou komorou

    Naše transparentní hladké vakuové sáčky jsou vhodné pro vakuové balení pevných, tekutých a jemných produktů a jsou k dispozici v různých tloušťkách a velikostech. Každý sáček je vyroben z vysoce kvalitních PA/PE laminátů, které zaručují vynikající nepropustnost kyslíku a vodních par. Jsou vhodné pro komorové vakuové balicí stroje.

    Teplota použití: -5°C/+40°C

    Tyto sáčky máme standartně v sílách : 55mic, 65 mic, 70 mic, 90 mic, 120 mic, 140 mic, 150 mic a různých velikostech. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.

  • Sáčky vroubkované, bezkomorové

    Pro externí vakuovací stroje a stroje s vakuovou komorou

    Speciální textura našich embosovaných sáčků a rolí ve tvaru kosočtverce umožňuje rychle odsát vzduch ze sáčku a zajistit tak uchování každé potraviny i na těch nejmenších strojích. Jsou nejlepším řešením pro ty, kteří chtějí skladovat pevné a suché produkty. Praktické role vám umožní zvolit si délku podle velikosti produktu: sáček musíte pouze rozříznout a utěsnit na požadovaném místě. Jsou vhodné pro balení s externími (domácími) vakuovacími stroji.

    Teplota použití: -5°C/+40°C

  • Sáčky varné

    Vaření bez dalších tuků. Výrazné snížení ztrát při vaření. Chutě a organoleptické vlastnosti jsou zachovány. NTO sáčky bez disperze. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.

  • Vakuovací gastronádoby
  • Zrací vakuovací sáčky teplem smrštitelné
  • Vakuovací sklenice
  • Vakuové sáčky se vzduchovým ventilem
    • Vícevrstvé materiály, které ochrání vaše potraviny před mikroby, tekutinami a mrazem
    • Udržujte čerstvost potravin 5krát delší než běžnou metodou
na stránku
Zobrazeno 1 – 10 z 149 položek
Zobrazeno 1 – 10 z 149 položek


Všechna práva vyhrazena ©2015 IMATECH GROUP s.r.o. | email: info@imatech.cz | tel: +420 608 728 727