• Nové
Amberglid PTFE 400 ml - PTFE ve spreji
  • Amberglid PTFE 400 ml - PTFE ve spreji

Amberglid PTFE 400 ml - PTFE ve spreji

489,00 Kč
bez DPH

AMBERGLIDE je univerzální, vysoce kvalitní mazivo s PTFE pro dlouhodobé mazání a ochranu pohyblivých částí v elektronických zařízeních a ve všech oblastech vyžadujících mazání s vyšší tolerancí vůči teplotám a delší životnosti.

SPRAYAMAMBGL
Počet

VÝHODY:

Rozsah provozních teplot (-10 ° C až + 180 ° C)

Mazá a chrání

Čistí a voděodolné

360 ° sprejový systém pro použití v jakémkoli úhlu, dokonce i obráceně

APLIKACE:

Zvláště efektivní jako vysokoteplotní mazivo na fixačních jednotkách v kopírkách, kde teploty dosahují 150 - 160 ° C. Vhodný také pro mechanismy, jako jsou: Zámky, Panty, Stopy, Spojky, Řetězy, Gears, Přesné nástroje

Amberglid vyčistí povrchovou kontaminaci, přemístí vlhkost, zabraňuje klepání a nechá vytvrzený ochranný film na ošetřované části. Aplikujte přímo na součásti, které mají být ošetřeny. Před aplikací přípravku Amberglide se ujistěte, že je elektrické zařízení vypnuté. Po rozprašování nechte vždy před spuštěním zařízení nechat alespoň čtyři / pět minut rozptylovat rozpouštědla.

TECHNICKÁ DATA

Vzhled: Jantarová tekutina

Zápach: butylacetát

SG 25 ° C: 0,875

Tlak při 25 ° C: 3.5

Rychlost vybíjení: 1,1 g / s

Rozsah teplot: Pracuje od -10 ° C do + 180 ° C

Rozpustnost: Rozpustný ve většině rozpouštědel, nerozpustný ve vodě

Doporučená rozpouštědla: Amberklene FE10, ME20, LO30 nebo Ambertron

Hořlavost: Je klasifikován jako extrémně hořlavý

nařízení ES

Bod vzplanutí: Není použitelný v uzavřeném aerosolu

ÚLOŽNÝ PROSTOR:

Výrobek může být skladován při normálních teplotách a skladovatelnost je minimálně 72 měsíců. Aerosoly by měly být vždy uloženy pod 50 ° C, mimo přímý ohřev a otevřený plamen.

ZDRAVÍ A BEZPEČNOST:

Bezpečnostní list je k dispozici samostatně.

TECHNICKÁ SLUŽBA:

Společnost CRC Industries UK Ltd poskytuje technickou podporu a udržuje stálý program výzkumu a vývoje. Jsme schopni pomáhat zákazníkům díky konkrétnímu vývoji produktů, abychom splnili konkrétní požadavky.

 

MISREPRESENTATION ACT 1967 POPIS OBCHODU AKT 1968

Informace uvedené v této publikaci jsou založeny na našich zkušenostech a zprávách od zákazníků. Existuje mnoho faktorů mimo naši kontrolu a znalosti, které ovlivňují používání a výkon našich produktů a z tohoto důvodu není poskytována žádná záruka, výslovná nebo předpokládaná. Uživatelé by měli dělat své vlastní testy pro určení použitelnosti těchto informací nebo vhodnosti jakýchkoli produktů pro své vlastní konkrétní účely. Vyjádření týkající se používání zde popsaných produktů nelze interpretovat jako doporučující porušení jakéhokoli patentu a nelze předpokládat odpovědnost za porušení vyplývající z takového použití.

 

VÝROBCE:

CRC Industries UK Ltd, Wylds Road, Bridgwater, Somerset, TA6 4DD, Velká Británie.

SPRAYAMAMBGL

14 produktů ve stejné kategorii :