• Nové

Suchý PTFE Lube FG 400 ml - PTFE ve spreji

499,00 Kč
bez DPH

DRY PTFE LUBE FG je víceúčelové mazivo z PTFE suchého filmu vhodné pro použití v potravinářském průmyslu. Mazivo je registrováno v NSF H1 (Reg.no:139899) a vytváří čistý, suchý film s účinnými antiadhézními vlastnostmi, nízkou přilnavostí prachu a nečistot a dobrou odolností vůči vodě, olejům a rozpouštědlům.

SPRAYAMDLUBE
Počet

APLIKACE :

Vytváří suchou, netoxickou bezbarvou fólii pro lehké mazání skluzů, skluzů, kolíků atd. Zvláště vhodná pro aplikace s nízkým zatížením a pro nízké rychlosti. Použijte lehký a rovnoměrný povlak od 6 do 10 cm (15 - 25 cm). V případě potřeby znovu použijte.

Pozor. Během používání tohoto výrobku nekuřte a zabraňte kontaminaci tabáku. Při stříkání na horké povrchy nebo při zahřívání povlaku (nad 230 ° C) zajistěte místní odvětrávání a vyvarujte se vdechování výparů. Po použití důkladně umyjte ruce.

TECHNICKÁ DATA

Vzhled: Bezbarvý, neprůhledný suchý film

Zápach: Mírné uhlovodíkové rozpouštědlo

SG 20 ° C: 0,730

Tlak @ 20 ° C: 3,5 bar

Rychlost vybíjení při 20 ° C: 1,0-1,2 g / s

Rozsah teplot: Pracuje od -100 ° C do + 200 ° C

Rozpustnost: Nerozpustný ve vodě a většině rozpouštědel.

Hořlavost: Je klasifikován jako extrémně hořlavý podle platných předpisů ES

Bod vzplanutí: Není použitelný v uzavřeném aerosolu

Na základě současného stavu našich znalostí a informací získaných od našich dodavatelů hodnocení tohoto výrobku znamená, že je bez oleje z ořechů a jejich derivátů

ÚLOŽNÝ PROSTOR

Výrobek může být skladován při normálních teplotách a skladovatelnost je minimálně 72 měsíců. Aerosoly by měly být vždy uchovávány při teplotě do 50 ° C, mimo přímý ohřev a otevřený plamen.

ZDRAVÍ A BEZPEČNOST

Bezpečnostní list je k dispozici samostatně.

TECHNICKÁ SLUŽBA

Společnost CRC Industries UK Ltd poskytuje technickou podporu a udržuje stálý program výzkumu a vývoje. Jsme schopni pomáhat zákazníkům díky konkrétnímu vývoji produktů, abychom splnili konkrétní požadavky.

MISREPRESENTATION ACT 1967 POPIS OBCHODU AKT 1968

Informace uvedené v této publikaci jsou založeny na našich zkušenostech a zprávách od zákazníků. Existuje mnoho faktorů mimo naši kontrolu a znalosti, které ovlivňují používání a výkon našich produktů a z tohoto důvodu není poskytována žádná záruka, výslovná nebo předpokládaná. Uživatelé by měli dělat své vlastní testy pro určení použitelnosti těchto informací nebo vhodnosti jakýchkoli produktů pro své vlastní konkrétní účely. Vyjádření týkající se používání zde popsaných produktů nelze interpretovat jako doporučující porušení jakéhokoli patentu a nelze předpokládat odpovědnost za porušení vyplývající z takového použití.

 

VÝROBCE:

CRC Industries UK Ltd, Wylds Road, Bridgwater, Somerset, TA6 4DD, Velká Británie.

SPRAYAMDLUBE

14 produktů ve stejné kategorii :