Domů

Domů

  • Nové
Absorpční proužky Abstripes

Absorpční proužky Abstripes

359,00 Kč
bez DPH

Vhodné pro vakuové balení mokrých potravin obsahujících malé množství tekutin, jako je maso, ryby a zelenina.

Pásky Abstripes jsou k dispozici ve velikosti 280x50mm v balení po 30 kusech:

  • 280x50mm

IMA046
Počet

Popis

Inovativní absorpční proužky Abstripes jsou určeny pro vlhké potraviny (maso, měkkýši, ryby, zelenina), které by během fáze vakuového balení mohly uvolňovat malé množství tekutin a / nebo vlhkosti, což by mohlo způsobit znečištění sáčku v blízkosti místa uzavření.

Díky speciální konstrukci se zvýšenými ložisky a přítomnosti drážek mezi jedním ložiskem a druhým je proces balení rychlejší a bezpečnější a zajišťuje vakuovou údržbu a účinné utěsnění .

Jednoduché zavedení a velmi praktická manipulace, pro efektivní použití se doporučuje umístit jeden absorpční proužek pod bod, kde bude vak uzavřen (asi 3 cm pod těsnícím bodem).

VAROVÁNÍ! Absorpční proužky Abstripes jsou kompatibilní pouze s obalem vlhkých potravin, které obsahují malé množství tekutin, jako je maso, ryby a zelenina .

Nejsou funkční pro absorpci tekutin, proto se jejich použití nedoporučuje v případě produktů, jako jsou polévky, omáčky, krémy a marinády.

Nedoporučujeme vakuové balení horkých potravin: před prováděním operací balení v pytlích nebo nádobách pro vnější odsávání se ujistěte, že jsou požadované produkty studené. Všechny tekuté produkty (jako jsou polévky, omáčky, krémy a marinády) lze správně zabalit pouze pomocí nádob na vnější odsávání.

IMA046

Cross Sell Products