Obecně v restauracích a zvláště pak ve velmi kvalitních restaurací je vakuové vaření jídel nutností Již po několik let je tento způsob vaření považován těmi nejvlivnějšími a průkopnickými šéfkuchaři za nejzdravější, nejchutnější a samozřejmě ten nejmodernější způsob vaření v hotelích a restauracíh. Poskytuje možnost vaření potravin při nízké tep...
Obecně v restauracích a zvláště pak ve velmi kvalitních restaurací je vakuové vaření jídel nutností Již po několik let je tento způsob vaření považován těmi nejvlivnějšími a průkopnickými šéfkuchaři za nejzdravější, nejchutnější a samozřejmě ten nejmodernější způsob vaření v hotelích a restauracíh. Poskytuje možnost vaření potravin při nízké teplotě uvnitř sáčku s přídáním příchutí. Tento způsob uchovává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční vlastnosti zůstávají nezměněny na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc se nepřidávají oleje a tuky a nabízí se lehčí a přece chutné recepty. Mezi další výhody vakuového vaření patří značné snížení úbytku váhy potraviny, která se pohybuje od 30% při běžném vaření až po 7% u vakuového vaření. Nezanedbatelná je také úspora času v řízení kuchyně, protože tento způsob vaření nevyžaduje zásah kuchaře během svého postupu a ten se může věnovat dalšímu provozu. Díky balicím přístrojům a varným sáčkům firmy IMATECH je tento proces nyní využitelný v podnikání i v domácnostech s novou řadou embosovaných sáčků pro vakuové vaření.
Firma IMATECH také produkuje sous-videnástroje. Kromě sortimentu vakuovacích balicích přístrojů a sáčků distribuuje firma IMATECH také vakuovací pomůcky. Embosované a hladké varné sáčky, které mohou odolávat teplotám v rozmezí -40°C a +110°C, jsou nyní rozšířeny o funkční a ergonomické zařízení Vakuk, jenž pracuje na základě tepelné cirkulace.
Firma IMATECH také produkuje sous-vide nástroje. Kromě sortimentu vakuovacích balicích přístrojů a sáčků distribuuje firma IMATECH také vakuovací pomůcky. Embosované a hladké varné sáčky, které mohou odolávat teplotám v rozmezí -40°C a +110°C, jsou nyní rozšířeny o funkční a ergonomické zařízení Vakuk15, jenž pracuje na základě tepelné cirkulace.
Firma IMATECH také produkuje sous-vide nástroje. Kromě sortimentu vakuovacích balicích přístrojů a sáčků distribuuje firma IMATECH také vakuovací pomůcky. Embosované a hladké varné sáčky, které mohou odolávat teplotám v rozmezí -40°C a +110°C, jsou nyní rozšířeny o funkční a ergonomické zařízení Statikuk.
Potravinářský materiál: BPA free, vyrobený z materiálu FDA Approved Food Safe z polyethylenu. Opětovně použitelné a lze je použít pro bezpečné vaření. Nižší energetické ztráty během vaření. Poskytují zdravější, bezpečnější a pohodlnější vaření pro vaši rodinu. Průměr 25 mm.
Vysoce přesné ponorné oběhové čerpadlo pro vaření Sous-Vide SWID.
Gastronádoba z nerezové oceli 2/1 GN Gastronorm Pan (58 litrů) + polykarbonátové víko pro Sous Vide Možné dodat s nerezovým víkem
Gastronádoba z nerezové oceli 1/1 GN Gastronorm Pan (28 litrů) + polykarbonátové víko pro Sous Vide vaření.
Sous Vide HOMECOOK: moderní vaření v životním stylu, vařením jídla ve vakuově uzavřených sáčcích, ponořených do horké vodní lázně, udržované na přesně řízené teplotě. Dokonale vařený steak, zelenina, vejce, kuřecí prsa, žebra, atd. https://www.youtube.com/watch?v=-hhtso-RhRw
Sous-vide vařič, ideální pro malé a střední cateringy. • Profesionální jednoduchost - Nový základní model• Vhodné pro středně velký catering/gastronomii• 20 přizpůsobitelných programů s časovačem• Kapacita až 50 litrů• Venturiho efekt, vertikální cirkulace
Sous-vide vařič ideální pro středně velké cateringy.• Nejprodávanější• Vhodné pro středně velké cateringy/gastronomie• 20 přizpůsobitelných programů s časovačem• Kapacita až 60 litrů• Pokročilá technologie s čerpadlem, horizontální cirkulace
Všechna práva vyhrazena ©2015 IMATECH GROUP s.r.o. | email: info@imatech.cz | tel: +420 608 728 727