Sáčky varné

Vaření bez dalších tuků. Výrazné snížení ztrát při vaření. Chutě a organoleptické vlastnosti jsou zachovány. NTO sáčky bez disperze. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky j...

Vaření bez dalších tuků. Výrazné snížení ztrát při vaření. Chutě a organoleptické vlastnosti jsou zachovány. NTO sáčky bez disperze. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.

Zobrazit

Sáčky varné Počet produktů: 13

Podkategorie

  • Varné sáčky hladké

    HLADKÉ VARNÉ SÁČKY

    Pro komorové vakuové stroje

    Naše průhledné hladké varné sáčky mají speciální logo označující jejich použití, díky kterému je okamžitě rozeznáte od jiných typů sáčků. Jsou vhodné pro sous-vide vaření pevných, jemných a tekutých potravin. Zaručují vynikající výsledky díky minimálním tloušťkám a vysoké odolnosti vůči teplu a perforaci.

    Teplota použití: -5°C/+122°C

  • Varné sáčky vroubkované (embosované)

    VROUBKOVANÉ VARNÉ SÁČKY

    Pro vakuové stroje s externím sáním a pro stroje s vakuovou komorou

    Reliéfní vakuové sáčky pro vaření jsou speciálně studovány, navrženy a vyrobeny pro vaření jídla pomocí inovativní techniky vaření sous vide. Umožňují vám vychutnat si vynikající výsledky díky využití speciální diamantové textury a vysoké odolnosti proti perforaci. Lze je také použít pro pasterizační a sterilizační procesy a jsou vhodné pro externí vakuové balicí stroje s odsáváním.

    Teplota použití: -5°C/+122°C

na stránku
Zobrazeno 1 – 10 z 13 položek
Zobrazeno 1 – 10 z 13 položek


Všechna práva vyhrazena ©2015 IMATECH GROUP s.r.o. | email: info@imatech.cz | tel: +420 608 728 727