Vakuovací stroje (baličky) a sáčky

Informace

Prohlédnuté produkty

Vařič sous vide VAKUK

VAKUK001

Nový produkt

Firma IMATECH také produkuje sous-videnástroje. Kromě sortimentu vakuovacích balicích přístrojů a sáčků distribuuje firma IMATECH také vakuovací pomůcky. Embosované a hladké varné sáčky, které mohou odolávat teplotám v rozmezí -40°C a +110°C, jsou nyní rozšířeny o funkční a ergonomické zařízení Vakuk, jenž pracuje na základě tepelné cirkulace.

Více informací

19 300,000 Kč bez DPH

Více informací

Přístroj Vakuk speciálně vyvinutý a projektovaný pro vakuové vaření je uživatelsky velmi příjemný a současně je určený pro profesionální kulinářský průmysl. Od Mexika po Jižní Afriku, od Evropy po Austrálii patří vakukové vaření k nejpokrokovějším a nejžádanějším technikám vaření na světě. Zvolte si zdravé vaření, zvolte si přístroj Vakuk firmy IMATECH.

Rozměry: V 340 mm; Š 130 mm; H 260 mm                                                                                                          

Konstrukce: nerezová ocel

Výkon: 2000 W

Příkon: 1200 V

Hmotnost: 4,5 kg

Regulace teploty: 20°C - 100°C 

Pojistka automatického vypnutí

Úchytka

TECHNICKÉ INFORMACE

Konstrukce: nerezová ocel

Objem ohřevu: až 50l vody

Nastavení programu vaření: 5

Nastavení odchylky: +/- 0,3 °C

Výška hladiny ohřívané vody: 165 mm

Funkce ECO pro úsporu energie

Pojistka automatického vypnutí

Univerzální úchytka

Díky přístroji Vacook™, nebylo nikdy vakuové „sous vide“ vaření potravin při nizké teplotě jednodušší.

Tento tepelný cirkulátor přináší možnosti přípravy delikátních „sous vide“ receptů jen v několika krocích a šetří jak čas tak peníze. Tento způsob úpravy ponechává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční hodnoty zůstávají nezměněné na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc tento způsob vaření nevyžaduje přídávání oleje a tuků, připravovaná jídla jsou pak lehčí a přesto velmi chutná. Mezi další výhody vakuového vaření patří značná redukce ztráty hmotnosti potravin, která se u běžného způsobu vaření pohybuje od 30% až po 7% u vakuového vaření. Další výhodou je úspora času v řízení kuchyně, protože tento způsob vaření nevyžaduje průběžné intervence šéfkuchaře, kteřý se tak může věnovat ostatním činnostem.

Pomocí přístroje Vakuk můžete vařit při nízké teplotě nebo ohřívat:

Maso

Ryby

Zeleninu

Ovoce

Krémy

Omáčky

Vejce



Všechna práva vyhrazena ©2015 IMATECH GROUP s.r.o. | email: info@imatech.cz | tel: +420 608 728 727