Vakuové vaření sous vide

Obecně v restauracích a zvláště pak ve velmi kvalitních restaurací je vakuové vaření jídel nutností Již po několik let je tento způsob vaření považován těmi nejvlivnějšími a průkopnickými šéfkuchaři za nejzdravější, nejchutnější a samozřejmě ten nejmodernější způsob vaření v hotelích a restauracíh. Poskytuje možnost vaření potravin při nízké tep...

Obecně v restauracích a zvláště pak ve velmi kvalitních restaurací je vakuové vaření jídel nutností Již po několik let je tento způsob vaření považován těmi nejvlivnějšími a průkopnickými šéfkuchaři za nejzdravější, nejchutnější a samozřejmě ten nejmodernější způsob vaření v hotelích a restauracíh. Poskytuje možnost vaření potravin při nízké teplotě uvnitř sáčku s přídáním příchutí. Tento způsob uchovává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční vlastnosti zůstávají nezměněny na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc se nepřidávají oleje a tuky a nabízí se lehčí a přece chutné recepty. Mezi další výhody vakuového vaření patří značné snížení úbytku váhy potraviny, která se pohybuje od 30% při běžném vaření až po 7% u vakuového vaření. Nezanedbatelná je také úspora času v řízení kuchyně, protože tento způsob vaření nevyžaduje zásah kuchaře během svého postupu a ten se může věnovat dalšímu provozu. Díky balicím přístrojům a varným sáčkům firmy IMATECH je tento proces nyní využitelný v podnikání i v domácnostech s novou řadou embosovaných sáčků pro vakuové vaření.

Zobrazit

Vakuové vaření sous vide Počet produktů: 7

Zobrazeno 1 – 7 z 7 položek
Zobrazeno 1 – 7 z 7 položek


Všechna práva vyhrazena ©2015 IMATECH GROUP s.r.o. | email: info@imatech.cz | tel: +420 608 728 727