Vakuovací sáčky, vakuovací gastronádoby

Všechny naše spotřební materiály pro vakuové balení a vaření jsou průhledné, aby umožňovaly okamžité rozpoznání baleného produktu, odolné, aby se eliminovalo riziko perforace a zaručily vysokou bariéru proti kyslíku a vodní páře, šetrné k životnímu prostředí a omezující dopad na životní prostředí díky použití inovativních materiálů, které umožňují získat minimální tloušťky a vysokou odolnost, což výrazně snižuje použití plastů.

Jsou vyrobeny z polyamidů (PA) a polyethylenu (PE) a vyrábějí se z certifikovaných plastů, BPA FREE, v plném souladu s požadavky na bezpečnost a vhodnost potravin stanovenými normami Evropské unie. Jsou k dispozici v různých formátech a hmotnostech a na požádání i se speciálními a potištěnými fóliemi, odolávají také rychlému ochlazování při vysokých teplotách a následné regeneraci tepla.

Uvedené rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími, trvale skladem a připraveny k okamžitému odeslání. Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových baličkách, vyrobené z kvalitního PAPE materiálu o tloušťce 0,09 milimetrů. Díky kvalitnímu materiálu jsou vhodné i pro vaření ve vakuu a pro zamražení vakuovaných potravin pomocí šokového zchlazovače/zmrazovače. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.

Podkategorie

  • Sáčky hladké, komorové
    <p>Hladké vakuové sáčky do všech typů komorových vakuovacích strojů. Tyto sáčky máme standartně ve třech sílách : 70 mic, 90 mic, 140 mic a různých velikostech. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.</p>
  • Sáčky vroubkované, bezkomorové
    <p>Vakuové sáčky pro všechny externí (domácí) vakuovací stroje . Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.</p>
  • Sáčky varné
    <p>Vaření bez dalších tuků. Výrazné snížení ztrát při vaření. Chutě a organoleptické vlastnosti jsou zachovány. NTO sáčky bez disperze. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.</p>
  • Vakuovací gastronádoby
  • Zrací vakuovací sáčky teplem smrštitelné
  • Vakuovací sklenice
  • Vakuové sáčky se vzduchovým ventilem
    <ul><li><span>Vícevrstvé materiály, které ochrání vaše potraviny před mikroby, tekutinami a mrazem</span></li> <li><span>Udržujte čerstvost potravin 5krát delší než běžnou metodou</span></li> </ul>

Aktivní filtry