Vakuovací stroje (baličky) a sáčky

Nabízíme kvalitní a výkonné vakuovací stroje (baličky) v nerezovém provedení, určené pro komerční využití, včetně rozsáhlé příručky v češtině. Na tyto stroje poskytujeme záruční i pozáruční servis. Náhradní díly vedeme skladem. K vákuovacím strojům (baličkám) dodáváme i vakuovací sáčky různých rozměrů a síly. Profesionální vakuové baličky, vakuo...

Nabízíme kvalitní a výkonné vakuovací stroje (baličky) v nerezovém provedení, určené pro komerční využití, včetně rozsáhlé příručky v češtině. Na tyto stroje poskytujeme záruční i pozáruční servis. Náhradní díly vedeme skladem. K vákuovacím strojům (baličkám) dodáváme i vakuovací sáčky různých rozměrů a síly. Profesionální vakuové baličky, vakuové stroje jsou moderním pomocníkem moderních gastro provozů. Díky nim vydrží suroviny déle čerstvé, zpřehlední se jejich skladování a usnadní se kuchařská příprava. Samozřejmě také velmi uspokojíte hygienické kontroly, jelikož budete splňovat podmínky uchovávání potravin dle vyhlášky ministerstva zdravotnictví č. 137/2004. Vakuum poskytuje potravinám vynikající ochranu: ve vzduchoprázdném sáčku se silně zpomaluje růst mikroorganismů, což surovinám prodlužuje trvanlivost. Při tomto způsobu skladování také nevysychají (tedy nestrácí hmotnost) a nemění své chuťové vlastnosti. Protože vakuum účinně chrání i rozpracované suroviny, je s vakuovou balící technikou možné využít případných prostojů v pracovní době kuchařů a pomocného personálu. Suroviny přehledně a hygienicky připraví, takže už se později při vaření nezdržují. Příkladem jsou oloupané brambory - zatímco na vzduchu za několik hodin zčernají a namočené ve vodě ztratí chuť, ve vakuu vydrží oškrábané i pět dní. Při běžném skladování masa činí ztráta hmotnosti 10 % a více, při zavakuování však klesne asi na polovinu a lze ho uchovávat v chladu a temnu až 10 dnů. Při vakuování očistěného, nasoleného a nakořeněného masa ušetříte až polovinu ingrediencí-sůl i chuť koření totiž pod tlakem vakua snáze prostoupí celým kusem. Takto uložené maso můžete uchovat až 14 dnů. Co vše můžete vakuovat: čerstvé uzeniny, ryby, sýry, ovoce a zeleninu, čerstvé výsekové, ale i nasolené a kořeněné maso, polotovary, hotová jídla, polévky, a omáčky, suché plody, např.ořechy či sušené ovoce. Jak to funguje: pro vakuování potřebujete vakuovaní přístroj a speciální vakuové sáčky. Na ovládacím panelu stroje nastavíte teplotu svářecí lišty a míru odsátí vzduchu. Balený produkt vložíte do sáčku a položíte na pracovní pult stroje otevřeným koncem přes svařovací lištu. Po zavření víka vývěva vysaje vzduch a lišta sváří sáček. Po napuštění pracovní komory vzduchem se víko samočinně otevře. Podobně probíhá balení do ochranné atmosféry, ovšem s tím rozdílem, že před svařením se sáček naplní ochranným plynem.

Zobrazit

Vakuovací stroje (baličky) a sáčky Počet produktů: 200

Podkategorie

  • Vakuovací sáčky, vakuovací gastronádoby

    Uvedené rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími, trvale skladem a připraveny k okamžitému odeslání. Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových baličkách, vyrobené z kvalitního PAPE materiálu o tloušťce 0,09 milimetrů. Díky kvalitnímu materiálu jsou vhodné i pro vaření ve vakuu a pro zamražení vakuovaných potravin pomocí šokového zchlazovače/zmrazovače. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 4 hod, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Všechny nabízené sáčky jsou skladem, tudíž okamžitě k odeslání.

  • Náhradní díly

    Na naše vakuovací stroje (baličky) poskytujeme záruční i pozáruční servis a zajišťujeme náhradní díly. Provádíme servisní kontroly a údržbu profesionálních vakuových baliček.

  • Vakuovací stroje (baličky) komorové

    Nabízíme kvalitní a výkonné vakuovací stroje (baličky) v nerezovém provedení, určené pro komerční využití, včetně rozsáhlé příručky v češtině. Na tyto stroje poskytujeme záruční i pozáruční servis. Náhradní díly vedeme skladem. K vákuovacím strojům dodáváme i vakuovací sáčky různých rozměrů a síly. Profesionální vakuové baličky, vakuové stroje jsou moderním pomocníkem moderních gastro provozů

  • Vakuovací stroje (baličky) externí (bezkomorové)

    Firma IMATECH distribuuje širokou škálu zařízení, jak pro profesionální, tak domácí použití. Kompletní řada praktických předváděných a ergonomických balicích strojů, pro dokonalé vakuum v pohodlných embosovaných sáčcích a nádobách pro kapaliny. Externí balicí stroje jsou speciálně navrženy pro použití v domácnosti a malých profesionálních provozech.

  • Vakuové vaření sous vide

    Obecně v restauracích a zvláště pak ve velmi kvalitních restaurací je vakuové vaření jídel nutností Již po několik let je tento způsob vaření považován těmi nejvlivnějšími a průkopnickými šéfkuchaři za nejzdravější, nejchutnější a samozřejmě ten nejmodernější způsob vaření v hotelích a restauracíh. Poskytuje možnost vaření potravin při nízké teplotě uvnitř sáčku s přídáním příchutí. Tento způsob uchovává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční vlastnosti zůstávají nezměněny na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc se nepřidávají oleje a tuky a nabízí se lehčí a přece chutné recepty. Mezi další výhody vakuového vaření patří značné snížení úbytku váhy potraviny, která se pohybuje od 30% při běžném vaření až po 7% u vakuového vaření. Nezanedbatelná je také úspora času v řízení kuchyně, protože tento způsob vaření nevyžaduje zásah kuchaře během svého postupu a ten se může věnovat dalšímu provozu. Díky balicím přístrojům a varným sáčkům firmy IMATECH je tento proces nyní využitelný v podnikání i v domácnostech s novou řadou embosovaných sáčků pro vakuové vaření.

  • Vývěvy ( vakuové pumpy)
na stránku
Zobrazeno 1 – 10 z 200 položek
Zobrazeno 1 – 10 z 200 položek


Všechna práva vyhrazena ©2015 IMATECH GROUP s.r.o. | email: info@imatech.cz | tel: +420 608 728 727